Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Херсонським копам додалося роботи через «Чорноморські ігри»

На Херсонщині в місті Скадовську вчора, 6-го серпня, закрився фестиваль "Чорноморські ігри". У цьому році фестиваль відзначав невеличкий ювілей - п'ятнадцять років свого існування. Участь в ньому брали юні обдарування з усіх регіонів України. За інформацією організаторів "Таврійських ігор", всього на сцені виступили 57 вокалістів. Гран-прі дісталося 11-річній мешканці Херсона.

Гостей фестивалю, а їх було близько сімдесяти тисяч людей, три дня розважали зірки українського шоу-бізнесу. Зокрема, тут виступили: "Монатік", "Время и стекло", Тіна Кароль, Алексєєв та інші. Поки гості насолоджувалися їх виступами і вболівали за своїх конкурсантів, херсонські поліцейські займалися охороною громадського порядку. Всього було задіяно 150 правоохоронців. Допомагали їм і представники від громадських формувань.

За даними правоохоронців, за три дні роботи фестивалю вони повернули батькам шістдесят дітей, які загубилися. Так, в перший день через неуважність батьків загубилися дев'ять дітей, у другий день - дванадцять. У третій день фестивалю, коли на сцені виступали популярні українські виконавці, загубилося 39 дітей. Всі вони протягом однієї години поверталися до батьків, зазначили в облуправлінні Нацполіціі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь