Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Харківській області підпалили два елітних авто

У Харківській області за один день сталося два підпали елітних транспортних засобів. За інформацією місцевого видання, в Харкові 10-го серпня невідомі підпалили автомобіль марки "Lexus", припаркований у дворі житлового будинку. Господар автомобіля викликав рятувальників і разом з очевидцями події взявся гасити пожежу порошковими вогнегасниками. В результаті в автомобілі постраждали: моторний відсік, частина капота, а також пасажирські двері.

Оскільки потерпілий знав, що всі події, які відбуваються у дворі багатоповерхового будинку записуються на відеокамери, то ще до приїзду правоохоронців він подивився записи. Камери зафіксували невідомих людей, які підійшли до авто, кинули під нього щось і зникли. Чоловік розповів поліцейським, що в цей час знаходився в офісі, біля якого і була припаркована його машина.

Аналогічна пригода сталася вночі цього дня на території міста Куп'янськ. Там невідомі підпалили автомобіль "Lexus", що належить 25-річній дівчині. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що припаркувала автомобіль біля будинку, в якому живе. Вночі невідомий кинув під машину запальну суміш і зник з місця злочину. Поліцейські обґрунтовано підозрюють у скоєнні цього злочину 27-річного хлопця з селища Куп'янськ-Вузловий. Ведеться слідство.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь