Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Полтаві на пляжі сталася стрілянина

Стрілянина на одному з пляжів в м. Полтава відбулася 10-го серпня. За інформацією ГУ Нацполіціі, інформація про подію була отримана місцевими правоохоронцями о 19:30 вечора. На місце НП виїхали оперативники. Вони встановили, що на пляжі батько з сином орендували кафе. Того вечора у них виникла сварка з невідомим чоловіком. Той пішов, але назад повернувся вже з підмогою і пістолетом. По власнику кафе був відкритий вогонь з травматичної зброї. 21-річний син господаря кафе у відповідь вистрілив з гладкоствольної зброї.

В результаті цієї перестрілки поранення отримав семирічний хлопчик. Його батьки змогли попутним транспортом доставити його в травматологію Полтавської міської лікарні №1, звідки бригада швидкої медичної допомоги транспортувала його в дитячу лікарню. Також вказується, що на місці НП помер 20-річний хлопець і в лікарню з пораненнями потрапив 24-річний чоловік. Тілесні ушкодження отримали також батько і син. Як розповіли очевидці події, власника кафе нападники побили битами, він знаходиться в травматології.

Поліцейські затримали одного учасника конфлікту. Інформації по іншим поки немає. За фактами хуліганства із застосуванням зброї, умисного вбивства, а також нанесення тяжких тілесних ушкоджень заведені кримінальні провадження, - відзначили в ГУ Нацполіціі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь