Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні закривають популярну соцмережу «Ukrainians»

Українська соціальна мережа «Ukrainians», яка створювалася замість заблокованих російських сайтів, припиняє свою роботу. Сумною новиною поділилася на своїй сторінці в Facebook співзасновниця «Ukrainians» Олександра Струмчинська.

Як стверджує тернополянка, її поставили перед фактом, що розробка української соцмережі припиняється. При цьому Струмчинська зазначає, що їй дуже шкода, що так відбувається. Дівчина у своєму пості перепрошує і дякує всім українських користувачів, які разом з нею вірили в успішну реалізацію даного стартапу.

При цьому співзасновниця української соцмережі розповідає, що її голосу не вистачило для того, щоб самостійно продовжити реалізацію проекту. Керівництво компанії StartupSoft (організація також є співзасновником і розробником «Ukrainians») відмовилося як від самостійного розвитку український соціальної мережі, так і від можливості передати її будь-якій іншій стороні.

Нагадаємо, «Ukrainians» була створена цієї весни як альтернатива російським ресурсам «Вконтакте» і «Однокласники», які указом Президента України були заблоковані на території держави.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь