Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні ще один випадок захворювання на правець

В Україні зареєстровано ще один випадок захворювання на правець. На цей раз постраждала 7-річна дівчинка, мешканка Хмельницького, яка не мала жодного щеплення від небезпечної недуги. Дані відомості оприлюднили в прес-службі МОЗ.

Як повідомили у відомстві, інформація про те, що дитина захворіла саме на правець, підтвердилася 4 вересня. Однак поранилася 7-річна Віка ще 31 серпня, тоді батьки дівчинки самостійно обробляли рану і тільки через три дні звернулися за кваліфікованою допомогою до медиків місцевої лікарні.

Представники МОЗ акцентують увагу на тому, що дитині не робили необхідні профілактичні щеплення від даної хвороби. У терміновому порядку потрібну кількість імуноглобуліну відправили в Хмельницьку обласну дитячу лікарню, де медики цілодобово спостерігають за маленькою пацієнткою.

У відомстві в черговий раз закликають українців не експериментувати зі здоров'ям своїх дітей і проводити їм профілактичну вакцинацію, а також не використовувати імунобіологічні препарати вітчизняного виробництва, так як у них відсутні сертифікати якості.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь