Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні побудують три нових заводи для вироблення біогазу з органічних відходів

В Україні за 17 мільйонів євро побудують три заводи, які будуть виробляти біогаз з органічних відходів. Підприємства розмістять в Київській та Чернігівській областях. Про це інформує джерело з посиланням на керівництво Агрохолдингу «Галс Агро», яке має намір вже в кінці 2017 роки запустити один з біогазових заводів.

Як повідомляється, потужність підприємств складе 6 МВт. Даний вид діяльності дозволить компанії розширити звичну виробничу сферу і стане поштовхом у просуванні в біоенергетиці та електрогенерації. При цьому наголошується, що будівництво цих заводів дозволить організації не тільки ефективніше використовувати свій потенціал, а й збільшить дохід від існуючих активів.

До слова, біогаз мають намір добувати з органічних відходів виробництва цукру та сільського господарства, зокрема з гною великої рогатої худоби і свиней, а також цукрового буряка. Використовуючи звичайні відходи, які будуть переробляти на електроенергію, заводи зможуть опалювати тваринницькі комплекси і розвивати тепличне господарство.

Уже в кінці 2017 року таке підприємство по виробленню біогазу запустять в Чернігівській області, а ще два - в наступному році в Київській області.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь