Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Дніпрі місцева жителька народила тринадцяту дитину

У місті Дніпро у багатодітної матері успішно пройшли 13-ті пологи - на світ з'явився новий громадянин вагою понад 3 кілограми. Про це поінформували місцеві медіаресурси з посиланням на працівників медзакладу і родичів породіллі.

Згідно з оприлюдненими даними, відчувши перейми, 38-річна жінка в гарному настрої відправилася в пологове відділення міської лікарні імені Мечникова, де медики благополучно прийняли пологи у дніпрянки. Хлопчик з'явився на світ в середу, 22 листопада. Його ріст склав 50 сантиметрів, а вага - 3 кілограми 100 грам.

На даний момент немовля і його мама почувають себе добре. До слова, багатодітні батьки відзначають, що не збираються зупинятися на 13-ти дітях, а планують подарувати світу ще якомога більше малюків.

Варто відзначити, що 13-й за рахунком малюк в сім'ї місцевих жителів Дніпра викликав в соціальних мережах резонанс. Більшість громадян привітали молодих батьків з народженням хлопчика, проте знайшлися й ті, хто розкритикував героїв публікації, зазначивши, що в даний час важко «поставити на ноги» одну дитину, не кажучи вже про тринадцять.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь