Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В результаті пожежі в Дніпрі загинула півторарічна дитина

Сьогодні, 1 лютого, в Амур-Нижньодніпровському районі сталася пожежа в приватному домоволодінні. В результаті події загинула півторарічна дівчинка. Про подію і її трагічні наслідки розповіли в прес-службі ДСНС Дніпропетровської області.

Згідно з оприлюдненою представниками відомства інформацією, інцидент стався в будинку, розташованому на вулиці Кемеровській. Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС дізналися від господині палаючого приміщення, що всередині будівлі знаходиться її півторарічна дочка. При цьому жінка зауважила, що вона пішла відводити двох старших дітей в дитячий дошкільний заклад, а дитину 2016 року народження залишила одну вдома.

Рятувальники організували розвідку, результати якої підтвердили найстрашніші побоювання пожежної служби - маленька дитина загинула у вогні. У відомстві підкреслили, що бійцям ДСНС вдалося лише знайти фрагменти тіла дитини.

Протягом декількох годин пожежники намагалися локалізувати подію. І тільки до 11 години ранку їм вдалося повністю ліквідувати пожежу. На даний момент фахівці з'ясовують причини, через які відбувся спалах. На місці інциденту працювали також співробітники Нацполіції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь