Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Amazon викупив стартап з офісом в Києві за 1 мільярд доларів

Американська компанія Amazon купила стартап та офіс компанії Ring, розробники якої придумали «розумний» дверний дзвінок.

На даний момент точна сума угоди не розголошується, проте згідно з відомостями різних джерел, вартість стартапа склала більше 1 мільярда доларів. Фахівці вказують, що для американської компанії дана угода є ще одним кроком у боротьбі за так званий ринок доставки до «порогу».

Варто відзначити, що в 2016 році продажі української компанії склали близько 155 мільйонів доларів, однак, незважаючи на це, стартап все ще не вийшов з неприбутковості. Найвідомішим продуктом Ring є розумний дверний дзвінок, який має Wi-Fi-модуль, а також відеокамеру, яка дозволяє, перебуваючи навіть поза домом, відстежувати гостей і спілкуватися з ними. При цьому розумний пристрій фіксує і потенційних недоброзичливців (злодіїв), сповіщаючи про це господаря будинку.

На даний момент в офісі Ring, який розташований в Києві, трудяться майже 450 осіб. До речі, спочатку в компанії займалися розробкою програмного забезпечення, але тепер там є великий відділ, який займається розробкою пристроїв.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Amazon викупив стартап з офісом в Києві за 1 мільярд доларів

Залишити відповідь