Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловік так поспішав до коханої, що угробив два автомобіля

40-річний житель Вінницької області замість РАЦСу, куди так поспішав відправитися зі своєю обраницею, опиниться на лаві підсудних. Драматичну історію кохання і двох ДТП розповіли у відділі комунікацій Вінницького управління НПУ.

Все почалося недалеко від села Жабокричка (Чечельницький район). Тут із закоханим сталася перша неприємність. Автомобіль ВАЗ 21011, яким він керував, в'їхав в дерево на узбіччі. Випадковий свідок ДТП, їхав по цій же дорозі, зупинився, щоб допомогти. Але традиційна водійська солідарність обернулася для нього несподіваним і зухвалим викраденням його машини. Поки свідок оглядав потерпілий автомобіль, наш Ромео сів в чужий, але цілий, і помчав далі в напрямку районного центру. Однак крила любові знову підвели, і тепер уже чужа машина злетіла в кювет і розбилася. Але і це не зупинило закоханого. Чоловік побіг до нареченої на своїх двох, сподіваючись вже не стільки відправитися в РАЦС, скільки сховатися у неї від настирливих поліцейських, які влаштували за ним справжню погоню. Але не вийшло - викрадач затриманий.

Пригоди можуть обернутися для нього 5-ма роками позбавлення волі. До того ж, невідомо, чи відповість дівчина взаємністю такому ненадійному залицяльникові.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Чоловік так поспішав до коханої, що угробив два автомобіля

  1. иван фиминов

    "Однак крила любові знову підвели, і тепер уже чужа машина злетіла в кювет і розбилася." - очень вы интересно расписали, конечно, но сути происшествия я так и не понял. Впрочем, не удивлюсь если причиной стали изношенные шины ну и плюс состояние водителя, тут уж явно. Я во недавно по нашим дорогам стер даже новые мишленовские покрышки https://infoshina.com.ua/michelin-x-ice-north-xin4 буквально за сезон, не до основания конечно, но следы знатные. А потом вот мы удивляемся таким вот авариям, да с такими дорогами машину можно в хлам превратить с легкостью.

Залишити відповідь