Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жінка викинула у сміттєвий бак всі свої заощадження

Лучанка другий тиждень перебуває в шоковому стані. Все, що вона збирала останні роки, в тому числі і «похоронні гроші», жінка викинула у сміттєвий бак.

Сума для літньої жінки величезна - більш ніж 2 200 доларів США і кілька тисяч гривень. Вона зберігала гроші в картонній коробці, яку сховала за ліжком. Перед Великоднем пенсіонерка вирішила зробити генеральне прибирання. Разом з непотрібними речами та сміттям вона також викинула коробку, в якій знаходилися гроші. Пізніше, коли пенсіонерка згадала про гроші і про те, куди їх ховала, вона пережила справжній шок. Жінка намагається знайти гроші, вона звернулася до жителів міста з проханням допомогти їй. Але час йде, а на слід зниклих заощаджень так і не вдалося вийти. Не виключено, що хтось, може, і знайшов їх, але не поспішає віддавати законній власниці. Але, швидше за все, цінну картонну коробку на полігоні побутових відходів вже давно накрили тонни справжнього сміття.

Мешканці Мічигану (США) пощастило більше. Лотерейний квиток, який їй подарував на день народження чоловік, вона перевірила наспіх і викинула у відро за непотрібністю. Але чоловік обурився і вирішив перевірити ще раз сам. Інтуїція не підвела чоловіка. Виявилося, подружжя виграло величезну суму - 2 млн доларів США .



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь