Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Після НП в Білорусі в Сумах заборонили колективні поїздки дітей

Міський голова міста Суми Олександр Лисенко дав доручення провести повну перевірку всіх транспортних засобів міста. Її метою є складання переліку тих перевізників, які мають право, а також відповідні технічні можливості для перевезення дітей.

Про це мер заявив під час останнього засідання виконавчого комітету міськради, на якому розглядалося питання про оздоровлення дітей. Також він повідомив, що на час перевірки транспортних засобів заборонено колективні поїздки дітей. Олександр Лисенко зазначив, що 15 травня вже не пустили дітей на спортивні змагання до Києва. Такі жорсткі заходи в місті вирішили прийняти після аварії в Білорусі. Відомо, що автобус з сумськими дітьми, що їхав на екскурсію до Польщі, 13 травня потрапив в ДТП в Кам'янецькому районі Білорусі. Один хлопчик загинув, ще 6 підлітків знаходяться в лікарні Бреста. З ними разом їхні батьки. Медики Білорусі надають дітям всю необхідну допомогу. 19 учасників поїздки вже повернулися додому.

Затримано водія, який керував автобусом. Як повідомляв раніше дитячий омбудсмен Микола Кулеба, є сумніви, що автобус мав всі документи, необхідні для перевезення дітей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь