Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Вінниці відкрили притулок для жінок, які страждають від домашнього насильства

На базі колишнього Центру реінтеграції бездомних у Вінниці створено комплексний Центр надання соціальних послуг. Днями в ньому відкрився притулок для жінок, які стали жертвами домашнього насильства.

До цього більше року йшли ремонтні роботи. Зокрема, було встановлено модульну котельню, здійснено внутрішні роботи в будинку. У центрі прекрасно обладнані кухня, кімната відпочинку, кімната для занять з дітьми і т. д. В кімнатах для проживання жінок також є всі умови. Передбачається, що в центрі кожна з них зможе перебувати до 3-х місяців. Одночасно в ньому будуть проживати 20 осіб. В даному соціальному закладі планують надавати психологічну, соціальну, юридичну допомогу. Відкриття центру стало можливим, завдяки співпраці обласної ради з Фондом Народонаселення ООН. Ініціатором такої співпраці виступило міністерство соціальної політики України. Відомо, що до кінця року фінансування нового соціального закладу буде здійснюватися з Фонду ООН. У 2019-му році необхідні кошти будуть закладені в бюджет обласної ради. Облрада, до речі, на честь відкриття подарувала центру телевізор.

Роботи в будівлі будуть продовжені. Тепер за рахунок коштів фонду регіонального розвитку її буде утеплено. На першому поверсі відбудеться реконструкція.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь