Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

П'ятикласниця на уроці фізкультури зламала обидві руки

В одній із загальноосвітніх шкіл Бердянська Запорізької області стався інцидент - на уроці фізкультури п'ятикласниця зламала обидві руки. Про те, що дівчинка отримала серйозні травми в стінах навчального закладу, розповів місцевий новинний телеканал.

Як повідомляється, школярка разом зі своїми однокласниками перебувала в спортзалі, де виконувала стандартну вправу з навчальної програми - біг з прискоренням. Пробігши певну дистанцію (до половини спортзалу), п'ятикласниця не зуміла вчасно загальмувати і двома руками вдарилася об стіну. До слова, дівчинка не відразу зізналася, що у неї болять руки. На питання вчителя фізкультури про її поточний стан, маленька городянка відповіла, що відчуває себе добре. Однак коли діти повернулися в кабінет, класний керівник запідозрив, що дитина нездужає, і відразу ж звернувся в медпункт. Там школярка зізналася, що у неї болять обидві руки. "Швидка", яка приїхала на виклик госпіталізувала дитину в травмпункт, медики якого діагностували у неї переломи двох рук.

Тим часом, адміністрація школи не визнає вину викладача і зазначає, що діти займалися за встановленою програмою і не робили нічого забороненого. Факт події розглянула спеціально створена шкільна комісія. Батьки п'ятикласниці відмовилися коментувати інцидент.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь