Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Запоріжжі фура провалилася у величезну яму в асфальті

У Запоріжжі на проїжджій частині вулиці Олександра Говорухи трапилася подія - під асфальт провалився вантажний транспортний засіб з причепом. До слова, ремонт на вказаній ділянці дороги був здійснений зовсім недавно.

Згідно з інформацією патрульної поліції Запорізької області, інцидент стався напередодні у вечірній час доби на вулиці Олександра Говорухи. Там в момент руху фури дорожнє покриття не витримало вагу машини, і в асфальті утворилася яма глибиною 3 метри і площею не менше 4-х квадратних метрів. Вказується, що, на щастя, ніхто з людей не постраждав (так як в провал потрапив причіп вантажного автомобіля).

Варто зазначити, що сьогодні, 5 грудня, яму обгородили, однак на очах у перехожих провал почав наповнюватися окропом і зараз вся ця ділянка проїжджої частини знаходиться під загрозою підмивання. Тим часом місцеві жителі Запоріжжя розповіли журналістам, що недавно цю дорогу відремонтували, але кілька днів тому дорожнє покриття почало просідати.

«Водіям радили об'їжджати цю ділянку, однак вчора сталося те, що мало статися - асфальт провалився в момент, коли там проїжджала фура», - розповів журналістам житель Запоріжжя Віктор.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь