Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ілон Маск анонсував появу фірмових станцій для підзарядки автокарів в Україні

В Україні в прийдешньому 2019 році з'являться спеціалізовані станції для підзарядки автотранспортних засобів Tesla. Таку заява надійшла сьогодні, 27 грудня, від засновника американської компанії Tesla Ілона Маска в соціальній мережі Twitter.

Згідно з оприлюдненою інформацією, зарядні електростанції з'являться практично по всій території Європи, зокрема в столиці України. Маск також зазначив, що більшість людей не знають, що мережа станцій для підзарядки Tesla Supercharger дозволить з легкістю подорожувати власникам електрокарів на великі відстані. Тепер це зможуть робити і автолюбителі з України - зарядні станції з'являться в Києві.

Варто відзначити, що в даний момент в Україні працює понад тисячу електрозаправок, які, як правило, розташовані не на класичних АЗС, а поблизу ресторанів, торгових центрів і кафе. При цьому частка швидких станцій для електрокарів на території України, які помилково називають Supercharger (право на цей бренд належить компанії Ілона Маска), становить від 10 до 15%.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь