Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Житель Полтавщини залишився без пальця через петарду

Житель Полтавської області позбувся пальця внаслідок необережного поводження з петардою. Про подію розповіли в четвер, 3 січня, у відділі комунікацій Управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації Полтавщини.

Представники відомства поінформували, що інцидент трапився 1 січня у Миргородському районі, де 50-річний чоловік в результаті необережного поводження з піротехнічним виробом був госпіталізований в місцеву лікарню. Як з'ясувалося, городянин в ході святкування Нового року вирішив використати петарду. Небезпечний предмет вибухнув в руках чоловіка.

Вказується, що медики районної лікарні діагностували у 50-річного потерпілого травматичну ампутацію фаланги вказівного пальця, а також рвані рани великого і середнього пальців лівої верхньої кінцівки. На даний момент миргородські лікарі оцінюють стан здоров'я городянина як середньої тяжкості.

На жаль, протягом новорічних і різдвяних вихідних сотні українців отримують травми, внаслідок необережного поводження з піротехнічними виробами, зокрема з петардами, бенгальськими вогнями, салютами і хлопавками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь