Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві встановили арт-об'єкт з вторсировини

У Києві співробітники комунальних служб на території скверу «Привокзальний» встановили новий арт-об'єкт, зроблений з вторинної сировини. Відповідна інформація була оприлюднена в соціальній мережі Фейсбук на офіційній сторінці КП УЗН Дарницького району української столиці.

Як поінформували представники відомства, на Харківському шосе в сквері «Привокзальний» з'явилася «Дружна сімейка ліхтарів» - нова інсталяція. Незвичайний арт-об'єкт тим, що повністю зроблений з вторинної сировини. Так, для його виготовлення творці використовували обрізки деревини та старі бетонні труби.

Варто зазначити, що з метою подарувати киянам яскраві емоції дизайнерське рішення цієї інсталяції базувалося на найголовнішій цінності в житті - сімейних взаєминах.

«Дивишся, і на душі приємно. Нехай ще на клумбах немає квітів, однак через цю скульптуру з'являється весняний настрій. Якось тепло і світло стає. Окрема подяка, що композиція зроблена з вторсировини. Молодці, що придумали. Місто перетворюється», - хвалить комунальників за установку нового арт-об'єкту місцева мешканка Дарницького району Світлана Михайлівна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь