Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вінничанин кілька разів намагався прорватися в Україну на «євроблясі»

Місцевий житель Вінниці кілька разів намагався прорватися в Україну на автотранспортному засобі з європейськими номерами. Подробиці події розповіли в прес-центрі Держприкордонслужби.

51-річний вінничанин мав намір проїхати зі Словаччини на територію України на автомобілі марки Mazda, який був зареєстрований в Німеччині. Так, на контрольному пункті «Ужгород» прикордонники відмовили чоловікові в перетині, адже машина не пройшла необхідну процедуру розмитнення. Однак такий стан справ не влаштував володаря «євробляхи» і він вирішив прорватися через кордон на великій швидкості. Вказується, що співробітники прикордонної служби встигли вчасно заблокувати дорогу і затримати порушника. Стосовно чоловіка було складено адміністративний протокол.

На цьому вінничанин не заспокоївся. Через кілька годин він повторив свою спробу, але знову його планам не судилося збутися, тому що прикордонники в черговий раз попередили спробу незаконного ввезення машини. У цей момент водій зробив вигляд, що розгортається назад в бік Словаччини, але в останню секунду знову змінив напрямок і рвонув до Ужгороду. На виїзді з пункту пропуску іномарка врізалася в шлагбаум. Незважаючи на це, транспортний засіб продовжив рух. На території Закарпатської області співробітникам відомства вдалося зупинити автомобіль.

У підсумку, машина була спрямована на штрафмайданчик, а її власник - в поліцію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь