Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У селищі Магдалинівка будують сучасний стадіон

В опорній школі селища Магдалинівка на Дніпропетровщині скоро з'явиться власний стадіон, який відповідатиме самим новітнім вимогам. Інформацію про це надали в прес-службі ДОДА.

З посиланням на радника голови адміністрації Юрія Голика в інформації йдеться, що до цих пір в Магдалинівському районному центрі, не кажучи вже про інші населені пункти району, не було аналогічних спортивних об'єктів. Стадіон будується на колишньому пустирі, який використовували для випасу корів. Стадіон матиме футбольне поле стандартних розмірів, легкоатлетичні доріжки з професійним штучним покриттям. Крім того, на стадіоні аналогічним способом обладнають баскетбольний, волейбольний майданчики, зону воркаута. Юрій Голик пообіцяв, що одним з перших матчів, які відбудуться на новому стадіоні, буде футбольний матч між командами співробітників обладміністрації та учнів школи.

Також радник голови ДОДА повідомив, що в обласній адміністрації мають намір побудувати аналогічні стадіони в кожному населеному пункті Дніпропетровщини. Децентралізація, яка відбувається зараз в Україні, дозволяє профінансувати подібні проекти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь