Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Донецькій області з'являться «розумні» відеокамери спостереження

На вулицях Костянтинівки Донецької області мають намір встановити камери зовнішнього відеоспостереження з функцією розпізнавання осіб. Відповідну інформацію журналістам повідомила в понеділок, 18 березня, Віолетта Суханова, глава громадської організації «Відродження та розвиток міста Костянтинівка».

У повідомленні говориться, що спочатку «розумні» камери встановлять на залізничному вокзалі. Вказується, що модернізовані прилади з штучним інтелектом можуть не тільки розпізнавати обличчя людей, а й підозрілу поведінку громадян, транспортні засоби та навіть зброю.

Суханова зазначила, що камери відеоспостереження будуть працювати в тестовому режимі протягом місяця, щоб проаналізувати роботу правоохоронних органів з даними приладами, а також саму роботу камер. Якщо результат буде позитивним і діяльність поліції за рахунок установки цього устаткування покращиться, то тоді міська рада Костянтинівки оплатить техніку.

Примітно, вартість 2-х відеокамер спостереження і супровідного обладнання, які мають намір встановити на Костянтинівському залізничному вокзалі, становить близько 280 тисяч гривень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь