Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Лиманському районі пройшов фестиваль вуличного мистецтва

«Веселкове рандеву» - так називався фестиваль вуличного мистецтва, який протягом двох днів проходив у селищі Доброслав Одеської області. Незважаючи на сильний дощ, захід пройшов «на ура» і показав, що і на рівні малих населених пунктів можна проводити феєричні шоу.

Відкрився фестиваль представленням чергового арт-об'єкта, який встановлений на алеї мистецтв на центральній вулиці селищі. За словами голови селищної ради Людмили Прокопченко, алея стала одним з улюблених місць відпочинку у жителів Доброслава. Нова скульптура «Танець», що представляє собою дівчину, танцюючу брейк-данс, відразу припала до душі дітям та молоді, які із задоволення фотографуються на її фоні. Презентація скульптури пройшла під виступ дитячого танцювального колективу, який зарядив енергією і гарним настроєм учасників фестивалю на весь день. Потім пройшов конкурс вокалістів, які приїхали з різних куточків Одеської області. Гостями фестивалю в цьому році стали кілька офіційних делегацій - з Болгарії, Грузії, Лівії і Туреччини. Їх зустрічали у другий день фестивалю. Відбулося відкриття парку під назвою «Тракія», який вирішили створити на прохання і за участю болгарської громади. До відкриття парку в ньому висадили понад 600 кущів троянд.

Гості фестивалю змогли придбати сувеніри ручної роботи. В рамках заходу були організовані фотозони. На гастрономічному ярмарку пригощали українськими напоями та закусками, солодощами та випічкою. На завершення відбувся концерт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “У Лиманському районі пройшов фестиваль вуличного мистецтва

Залишити відповідь