Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українські залізниці починають вибір виробника нових електровозів

Заморожений раніше процес вибору виробника на поставку 205 нових електровозів для українських залізниць відновили. Зауважимо - це не тендер.

Як повідомляють в міністерстві інфраструктури, "Укзалізниця" відновила заморожений раніше через карантин процес вибору виробника для виготовлення нових електровозів у кількості 205 одиниць. Поки що мова йде навіть не про тендер, а про "відбір" серед виробників, які потім отримають пакети документів для підготовки своїх детальних комерційних і технічних пропозицій.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, на даний момент готове "Запрошення" для великих виробників, яке офіційно формує найбільш актуальну потребу "Укрзалізниці" в електровозах. Всього - 205 одиниць, серед яких 135 - змінного струму, 50 - постійного струму, 20 пасажирських двосистемних електровозів.

"Укрзалізниця" повинна оновити рухомий склад. Це завдання було визначено в указі президента "Про невідкладні заходи щодо проведення реформ і зміцнення держави", - зазначив Криклій.

У процесі даного "відбору" спочатку буде сформований "короткий список" виробників. Ті з них, хто увійде в цей список, зможуть представити свої пропозиції. З тим виробником, чия пропозиція буде найбільш прийнятною по співвідношенню ціни і технічних характеристик, буде укладено рамкову угоду про постачання локомотивів. Поки що виробники повинні в термін до 25 травня відправити свої відповіді на пропозицію "Укрзалізниці" і необхідні документи.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь