Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Шмигаль попереджає: робота громадського транспорту може бути знову обмежена

Прем'єр-міністр попереджає, що робота громадського транспорту в деяких містах може бути знову обмежена - в залежності від епідеміологічної ситуації.

В уряді роботу громадського транспорту поставили в залежність від епідеміологічної ситуації та місцевого самоврядування. Як розповів прем'єр-міністр, місцева влада отримує повноваження обмежувати або навіть припиняти роботу пасажирського транспорту в тому випадку, якщо буде спостерігатися значний приріст кількості хворих на коронавірус і завантаження опорних лікарень.

"Щодо закриття транспорту - це можливо в деяких містах і областях. Не виключено, що в окремих містах чи областях доведеться за рішенням місцевих комісій повернутися до закриття транспорту", - заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Зараз в Україні міський транспорт, міжміські та приміські автобуси працюють в режимі карантинних обмежень - з дотриманням масочного режиму і обмеженням місткості тільки за кількістю сидячих місць. Втім, ці обмеження в більшості випадків ігноруються пасажирами. Залізниця запустила з початку червня, ряд пасажирських і приміських поїздів - але далеко не всі. Зазначені вище обмеження також масово порушуються в приміських поїздах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь