Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тролейбуси "Електрон" отримають опцію автономного ходу від акумуляторів

Концерн "Електрон" заявляє про розробку нової модифікації свого тролейбуса - вона оснащується акумуляторами для автономного ходу.

Концерн "Електрон", який випускає у Львові трамваї, тролейбуси і автобуси, представив нову модифікацію своєї моделі тролейбуса "Т191", про що розповів глава правління концерну Юрій Бубес в інтерв'ю Zahid.net.

Від звичайних він відрізняється наявністю акумуляторів для великого автономного ходу (більше 25 кілометрів на одному заряді).

"Наш новий проект - це продовження автономного ходу для тролейбусів. У нас великі міста мають велику розгалужену мережу, а якщо у них є сателіти, наприклад зараз до Львову планують приєднати ще 17 населених пунктів, то дуже зручно їхати одним видом транспорту і купувати тільки один квиток. Це швидко, економно і екологічно. Наші тролейбуси готові зняти штанги, проїхати 25 кілометрів, забрати пасажирів і повернутися назад в місто "- заявив Бубес.

Нова "автономна" модифікація тролейбуса "Електрон" буде готова приблизно за два місяці. Вартість поки не розголошують, але обіцяють, що вона не буде сильно відрізнятися від серійних тролейбусів цього ж виробника. Собівартість виробництва буде залежати, перш за все, від ціни комплектів акумуляторів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь