Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Квитки на потяги "Інтерсіті" дешевшають

З 1 листопада дешевшають квитки на перший клас поїздів "Інтерсіті" - від 15% і більше. Це пов'язано з тим, що при нинішніх цінах на квитки поїзда "Інтерсіті" завантажені не повністю.

Про зниження цін на квитки на потяги "Інтерсіті" заявив керівник філії "Пасажирська компанія" УЗ Олександр Перцовський. "З 1 листопада ми знижуємо ціни на квитки на потяги Інтерсіті для того, щоб не возити повітря. Запрошуємо пасажирів скористатися послугами швидкісних поїздів, а тих, хто подорожував у другому класі, - пересісти в перший ", - заявив Перцовський.

За його словами, зниження на 15% - базове, але за умови ранньої покупки квитків економія може збільшитися ще на 20-25%.

Як повідомили в пресслужбі УЗ, вартість проїзду буде змінюватися не тільки в залежності від дати, але і дня тижня, в який пасажир подорожує. Зокрема, дешевше користуватися вагоном 1 класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче - в п'ятницю, оскільки діють різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків "туди - назад" діє знижка 10%.

За рахунок даних знижок залізниця сподівається збільшити заповнюваність поїздів "Інтерсіті", особливо в першому класі. Зараз пасажиропотік на них зменшився як у зв'язку з карантинними обмеженнями, так і у зв'язку зі зростаючою конкуренцією з боку лоу-кост авіарейсів і автобусів. Залізниця часто при приблизно однаковій вартості квитка програє авіаперельотами та автобусним перевезенням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.