Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

"Укрзалізниця" не обмежує рух пасажирських поїздів

Складна військово-політична ситуація в Україні через можливе російське вторгнення не стала причиною для скорочення пасажирського залізничного сполучення. Але деякі приміські поїзди біля населених пунктів, які зазнали обстрілів, тимчасово змінюють маршрути.

За словами керівника сектора всіх пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександра Перцовського, залізниця зберігає у повному обсязі все пасажирське сполучення. Зокрема, потяги "Інтерсіті" доходять до міста Покровськ у звичайному розкладі - фактично до прифронтової смуги.

Крім того, Перцовський окремо додав, що в умовах скорочення повітряного сполучення для українців залишаються можливості міжнародного сполучення залізницею. Зокрема, це пересадковий вузол у Пшемислі (Перемишлі), звідки йдуть потяги "Інтерсіті" до Києва, а також пасажирський поїзд до Одеси - всі вони так чи інакше йдуть через Львів, Тернопіль, Хмельницький, Вінницю чи Рівне. Також діє пряме сполучення з Києва до Відня та Варшави.

Проте, через останні обстріли з боку сепаратистів у Луганській області тимчасово змінюються шляхи прямування приміських поїздів у населених пунктів, які зазнали обстрілів. Так, приміські потяги не доходять тепер до станції Кіндрашівська Нова, що біля Станиці Луганської – цей потяг "скоротили" до станції Новий Айдар.

Приміський поїзд № 6481/6482 Лантратівка – Кіндрашівська-Нова – Лантратівка з 22 лютого ходить до станції Новий Айдар. Зі станції Новий Айдар поїзд вирушатиме о 9:17 і прибуватиме до Лантратівки о 12:47. З Лантратівки поїзд вирушатиме о 13:12 та прибуватиме на кінцеву станцію Новий Айдар о 16:42.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.