Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

«Манчестер Юнайтед» став найдорожчим ФК за версією Forbes

Згідно з рейтингом найдорожчих спортивних клубів за версією Forbes, англійський ФК «Манчестер Юнайтед» оцінюється майже в 3,7 млрд доларів. Відповідні відомості і рейтинг опублікували західні засоби масової інформації з посиланням на офіційний сайт авторитетного фінансового видання.

Вартість футбольного клубу склала 3,69 млрд доларів, що дозволило «червоним дияволом» називатися найдорожчим ФК. Однак варто зазначити, що в рейтингу спортивних клубів «Манчестер Юнайтед» знаходиться лише на третьому місці. Випередила англійців американська команда Національної футбольної ліги - «Даллас Ковбойс» (4,2 мільярда доларів), які і очолили рейтинг Forbes. На другому почесному місці виявилися теж американці - бейсбольний клуб «Янкіз» (Нью-Йорк). У п'ятірку найдорожчих клубів увійшли також іспанські ФК «Барселона» і «Реал Мадрид».

Всього в список включені 50 різних спортивних клубів, серед яких сім європейських команд з футболу, вісім бейсбольних клубів, сім команд з Національної баскетбольної асоціації і майже 30 команд з американського футболу НФЛ.

Варто відзначити, що в рейтингу не знайшлося місця ні представникам «Формули - 1», ні Національній хокейній лізі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь