Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Єгипті український турист врятував від акули дівчину

Пригода сталася в курортному містечку Марса-Алам в Єгипті. Акула напала на 20-річну дівчину з Австрії і серйозно поранила її. Вибратися з води їй допоміг 52-річний житель Ужгорода.

Він розповів журналістам, що в Марса-Алам він і його дружина прилетіли 5-го серпня. Після того, як заселилися в готель, вирішили не витрачати час на басейн, і вирушили на пірс. Звідти вони пірнали в море, милувалися різнобарвними коралами і знімали на відеокамеру незвичайну рибу. Поруч з ними знаходилися інші туристи. Потім українець зауважив, що поруч з дівчиною щось відбувається. Він підплив ближче і побачив поруч з нею акулу. На його очах акула напала на дівчину і вкусила її за живіт. Чоловік схопив поранену і вони разом відпливли до пірсу. Акула в цей час кружляла навколо них.

Вибратися на берег допоміг київський рятувальник, який завдяки щасливому випадку також в цей час відпочивав на пляжі. Поки єгипетські рятувальники свистіли і не робили ніяких дій, він взяв ситуацію в свої руки, і скомандував брати човни і діставати всіх людей з води. Поранену дівчину відвезли в лікарню Хургади. Як відзначають фахівці, на неї напала біла акула. Море в даному районі закрили для купання. Рятувальники моніторять ситуацію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь