Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бій-реванш між Макгрегором і Мейвезером: названий можливий гонорар поєдинку

Бій-реванш між легендарними спортсменами Конором Макгрегором і Флойдом Мейвезером (який, до слова, чекають сотні тисяч фанатів обох боксерів) швидше за все, відбудеться вже в найближчому часі. Таку інформацію, а також можливі суми гонорарів спортсменів озвучили інсайдери прес-служб боксерів.

Згідно з оприлюдненими даними, зараз йдуть переговори, в ході яких розглядаються передбачувані дати проведення бою-реваншу, а також суми гонорарів для боксерів. При цьому наголошується, що спочатку дана інформація стала надходити саме від представників боксера Флойда Мейвезера.

Джерела вважають, що потенційний поєдинок між спортсменами відбудеться в рамках ММА, так як у Конора не було жодних шансів в боксерському бою з Мейвезером. Деякі критики впевнені, що даний поєдинок захочуть подивитися багато любителів боксу, адже більшість людей впевнені, що Мейвезер отримає від Макгрегора, що не відобразиться в свою чергу на його боксерському рекорді.

Примітно, інсайдери, наближені до оточення спортсменів, впевнені, що бій відбудеться найближчим часом, а гонорар боксерів за поєдинок складе 400 або навіть 500 мільйонів доларів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь