Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Їж лід: в мережі набирає популярності дивний челендж

Серед користувачів глобальної мережі набирає популярності дивний челендж, який носить назву «їж лід», і сенс якого полягає в поїданні на камеру льоду.

Першими своєрідний флешмоб запустили китайські користувачі мережі. На кадрах відео, опублікованих жителями піднебесної, зафіксовано, як вони заморожують воду у різних формах, після чого їдять це.

Варто відзначити, що китайцям настільки сподобався челендж, що вони вирішили його вдосконалити - тепер дівчата і хлопці перед тим, як гризти заморожену воду, додають в неї барвники, соки, молочні продукти і шоколад. До слова, використовують учасники своєрідного флешмобу і різні форми для льоду, які створюють враження, що люди їдять незвичайні предмети, такі як маски для обличчя, кулі для боулінгу, вази та інше.

Піонери даного челенджа розповіли, що на крижаний флешмоб їх надихнула назва програми для створення відео зі спецефектами Kwai. Там швидко поширився хештег, який дослівно перекладається як «їж лід», після чого під цією позначкою в різних соціальних мережах з'явилися тисячі публікацій.

Примітно, українські користувачі поки що не поспішають приєднуватися до дивного челенджу, проте вже цікавляться ним, про що свідчить статистика запитів у пошукових системах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь