Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Творці Instagram мають намір боротися з несправжніми лайками і коментарями

Фахівці популярної у всьому світі, зокрема в Україні, соціальної мережі Instagram мають намір боротися з несправжніми лайками і коментарями. Такі накручені спеціальними програмами, а не користувачами соцмережі, позначки будуть видалятися. Відповідна заява з'явилася у вівторок, 20 листопада, в офіційному блозі компанії.

Згідно з оприлюдненими даними, фахівці соціальної мережі створили механізм, який надає можливість знайти фейковий акаунти з активністю для «накрутки», після чого видаляти його. У компанії відзначили, що користувачі, яких Instagram запідозрить в махінаціях з лайками і коментарями, отримають від представників соціальної мережі повідомлення-попередження про видалення фейкових відміток, коментарів і підписників. До слова, користувачам, які використовують «накрутку», також запропонують змінити пароль для входу в соціальну мережу.

Крім того, розробники Instagram вказали, що використання спеціальних сервісів, що дозволяють блогерам і звичайним користувачам збільшувати аудиторію, суперечить правилам соціальної мережі.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Творці Instagram мають намір боротися з несправжніми лайками і коментарями

Залишити відповідь