Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Директор Facebook має намір об'єднати Instagram, WhatsApp і FB Messenger

Виконавчий директор популярної у всьому світі соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг має намір об'єднати служби обміну повідомленнями Instagram, WhatsApp і FB Messenger, створивши взаємну інтеграцію між ними.

Як розповів журналістам Цукерберг, дане об'єднання дозволить уніфікувати інфраструктуру, однак додатки як і раніше залишаться окремими програмами. Таким чином директор компанії має намір збільшити корисність Facebook і підтримати високу ступінь залученості користувачів в екосистему соціальної мережі. Крім того, такий стан справ зміцнить позиції FB на ринку, а також виб'є ґрунт з-під ніг конкурентів, таких як Google і Apple.

Варто відзначити, що в разі якщо Цукерберг доведе задумане до кінця, то користувачі в рамках єдиної екосистеми будуть використовувати соцмережу частіше, що дозволить компанії розширити свій рекламний бізнес або додати нові послуги, зробивши з Facebook свого роду монополіста. До слова, дане нововведення буде доречним, адже за останній час соціальна мережа втратила багато клієнтів через проблеми з витоком даних і політичні скандали.

Зараз проект знаходиться на стадії ранньої розробки, але вже в кінці поточного 2019 року або на початку 2020 року FВ планує завершити інтеграцію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь