Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Популярна соціальна мережа припиняє роботу

У квітні популярна соціальна мережа Google+ офіційно припиняє свою роботу. Фахівці американської компанії вже приступили до видалення завантаженого на платформу контенту. При цьому у користувачів соцмережі ще є можливість до червня поточного 2019-го року зайти на свої сторінки, але ось новим користувачам зареєструватися вже не вдасться.

Зазначена багатомовна соціальна мережа нараховує близько 400 мільйонів активних користувачів, а також майже півмільярда зареєстрованих. До слова, тільки Google+ може похвалитися тим, що менше ніж за місяць після реєстрації (в червні 2011-го року) в соцмережі авторизувалися більше 25-ти мільйонів користувачів, що до цих пір є рекордом. Наприклад, щоб вийти на приблизно таку ж кількість користувачів соціальним мережам Twitter і Facebook знадобилося майже 3 роки.

Примітно, рішення про закриття Google+ було прийнято керівництвом компанії на початку поточного 2019-го року, після масштабного витоку даних близько 500 тисяч користувачів. Крім того, ще з 52-х мільйонів акаунтів соцмережі хакери викрали особисті дані користувачів. З'ясувалося, що програмна помилка Google+ дозволяла зовнішнім розробникам користуватися даними профілів з 2015-го по 2018-й роки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь