Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

YouTube заборонив малолітнім користувачам проводити онлайн-трансляції

Керівництво відеохостингу YouTube прийняло рішення змінити правила користування платформою, зокрема, відтепер особам, що не досягли 13-ти років, заборонено проводити прямі трансляції. Такий стан справ пов'язаний з новими звинуваченнями компанії в експлуатації дітей.

Як повідомили журналістам представники відеосервісу, даний сайт ніколи не призначався для осіб молодше 13-ти років, в зв'язку з чим щотижня адміністратори хостингу закривають тисячі дитячих облікових записів. Так, протягом попередніх 3-х місяців було видалено понад 800 тисяч дитячих акаунтів.

Що стосується політики, спрямованої на заборону неповнолітнім вести прямі трансляції, то відтепер дітям дійсно забороняється здійснювати ефіри без супроводу дорослих. При цьому YouTube заявляє, що права на онлайн-трансляцію можуть позбавити і ті канали, які також порушують дані правила.

Крім того, останнім часом фахівці відеохостингу відключають коментарі до роликів за участю дітей з метою обмеження ризику експлуатації підростаючого покоління і зниження кількості рекомендованих відео з прикордонним контентом. У компанії додали, що останнє оновлення системи, яке було випущено в травні поточного 2019-го року, дозволяє сервісу краще ідентифікувати відеоролики, які піддають ризику дітей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь