Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Facebook оголосив війну суїциду

Представники соціальної мережі Facebook заявили про впровадження необхідного комплексу заходів щодо контролю публікацій, які можуть спровокувати у користувачів суїцид. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті компанії.

У повідомленні говориться, що у популярної соцмережі з'явиться експерт, в завдання якого входитиме контроль і аналіз впливу нових правил і публікацій на користувачів. Крім того, в компанії мають намір також дати доступ до інструмента CrowdTangle, що дозволяє відстежувати поведінку користувач Facebook, фахівцям, які працюють із запобіганням самогубствам.

Таким чином вчені зможуть проаналізувати як та чи інша інформація, поширювана за допомогою соціальної мережі, може сприяти боротьбі з даними негативним явищем.

Примітно, згідно з відомостями Всесвітньої організації охорони здоров'я, на планеті кожні 40 секунд одна людина позбавляє себе життя, а на 100 тисяч жителів Землі припадає 10,5 випадків самогубств. До слова, серед молодого покоління (віком від 15-ти до 29-ти років) суїцид займає 2-гу позицію в так званому чорному рейтингу з причин смерті (на 1-му місці - дорожньо-транспортні пригоди).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь