Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ламінат - дійсно прекрасна підлога

Ремонт в будинку - це завжди пошуки нового рівня комфорту для себе і своїх рідних. Немає нічого приємнішого, ніж ходити по якісно постеленний підлозі, причому такого, який буде довго радувати око. Холодний лінолеум або навіть керамічна плитка, укладені прямо на бетон, які раніше завжди прикрашали наші квартири, повільно, але вірно поступаються в популярності нових типів покриттів. Зараз, вибираючи настил для підлоги, фахівці радять купити ламінат - йому не страшні механічні пошкодження, він швидко монтується на будь-яку поверхню і відмінно поєднується з сучасними системами опалення.

Паркет або цільну масивну дошку класти будинку досить накладно, адже всі натуральні породи деревини мають надмірну природною м'якістю. Якщо в квартирі хочеться жити, а Нехода в неї як до музею, краще віддати перевагу ламінату. Класичні паркетні дошки досить складно укладати, а після їх доводиться самостійно обробляти лаком, воском або олією, і просто постійно стежити за якістю прибирання. Ламелі-панелі більш стійкі до води, вони не бояться перепадів температури, не деформуються при зміні сезонів. Закріплюють і монтують ламінат на замок, і при необхідності можна буде перекласти матеріал ще не раз.

Використання демократичною заміни натуральних дерев'яних покриттів може допомогти заощадити достатню кількість коштів. Сучасний ламінат - це кілька шарів щільної деревоволокнистих плит, покритих стійкою до всіх видів зносу плівкою. Якісні підлоги від компанії http://www.laminat-shara.com.ua/laminat-33-class прослужать не один рік, якщо замовити установку від професіоналів або самим підійти до справи з розумом.

Позитивні якості ламінату, про які розкажуть в будь-якому салоні матеріалів для підлоги:

  1. вартість нижче, ніж у традиційного, зробленого виключно з дерева, покриття;
  2. ламінат може імітувати будь-який вид деревини, а значить, відмінно підійде навіть до обробки найдорожчих інтер'єрів;
  3. рівень ізоляції звуків і тепла можна порівняти з аналогічними показниками килимів;
  4. низька токсичність і достатній рівень безпеки, тому його так люблять використовувати в дитячих установах і медицині.

Легко за ламінатом і правильно доглядати; в правилах, які продовжать термін експлуатації покриття, нічого незвичайного немає:

  1. воду з такої підлоги потрібно витирати, все-таки, як можна швидше;
  2. по ламінату не рекомендується ходити у важкій взуття або на підборах;
  3. пилососити підлогу потрібно, але рідше, ніж килим;
  4. виробники радять прибирати ламінат м'якими щітками і протирати насухо.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь