Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні відзначається зростання ВВП

Як повідомляє в. о. заступника Голови Національного банку України Дмитро Сологуб, ВВП в країні в другій половині поточного року став вище на 1-2%.

Раніше показник був набагато нижчий - приблизно 0,1%.

Зазначена оцінка носить не точний характер, тому що економічна ситуація в країні періодично змінюється.

Держслужба статистики відзначила зростання ВВП в першій половині 2016 року до рівня 0,7% і 0,1% - як річний показник, слідом за зниженням на 1,4% в кінці минулого року.

Влада вважає, що зростання даного показника буде тривати і надалі. У 2017 році економісти прогнозують зростання ВВП до 3%, а в 2018 році - до 4%.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “В Україні відзначається зростання ВВП

  1. иван фиминов

    Да что за чушь, ничего подобного не просиходит. А потом все удивляются: почему у нас люди едут работать в Польшу так массово? Ну а вы попробуйте нормально жить при таких зарплатах и затратах на тоже сельское хозяйство. По статистике, каждый год растет количество «наших», которые устраиваются на должности где нужно иметь высокую квалификацию. Например, еще 4-5 лет назад большая часть выезжающих на работу в Польшу из нашей страны работали в сфере домашних услуг. Да оно и понятно, даже в той же Польше огромное количество вакансий для украинцев есть https://www.eurabota.ua/poland/q-механик и сравните теперь с нашими заработными платами на тех же вакансиях. Вот вам и ответ, почему так много украинцев уже давно заграницей работают.

Залишити відповідь