Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тонкощі оформлення візи до Великобританії

Щодня країна туманного Альбіону ставати все більш популярною серед туристів, а віза до Великобританії - затребуваною. Англія не є членом Шенгенської угоди, тому, щоб відвідати цю державу необхідно оформляти окрему візу.

Наприклад, якщо ви хочете вийти заміж в цій країні, то вам буде потрібно віза нареченої в Англію з правом постійного проживання. Варто зауважити, що така віза оформляється на шість місяців, тому дуже важливо встигнути зробити реєстрацію шлюбу протягом року після в'їзду в країну. Документи на оформлення візи подаються ще тоді, коли ви знаходитесь в країні свого проживання, а після того, як виробиться реєстрація шлюбу в Англії, можна буде подати документи на ПМЖ. Право надається терміном на тридцять три місяці, потім потрібно буде оновити дані.

Взагалі, перед тим, як отримати визу в великобританию, необхідна обов'язкова присутність заявника, так як проходження співбесіди передбачає надання біометричних даних. Якщо ж вік заявника не перевищує п'яти років (тобто дитини), то необхідно надати фотографію і відбитки пальців дитини.

Важливо пам'ятати, що посольство Великобританії ретельно перевіряє всі подані документи. Тому перед початком збору всіх необхідних паперів рекомендується визначитися з тим, яку візу потрібно оформити.

Процедура оформлення даного документа часто виявляється дуже трудомісткою і тривалою, особливо якщо не володіти всіма тонкощами при їх підготовці. Ще однією відмінною особливістю оформлення візи в Британському консульстві є бюрократичні моменти, які ускладнюють процес отримання візи.

Необхідно враховувати той факт, що останнім часом наплив студентів і трудових мігрантів на територію Королівства істотно збільшився. В цілому, це негативним чином вплинуло на число відкритих віз для подібних цілей. Ще одна складність може бути в тому, що всі запитувані посольством документи, повинні бути правильно перекладені на англійську мову.

Тому при бажанні або необхідності отримати туристичну, трудову або іншу візу, краще звертатися за допомогою до фахівців, які мають комунікації і досвід роботи в даній сфері.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь