Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

10 помилок у шлюбі, які ведуть до розлучення

Зараз розпадається майже кожен третій шлюб - статистика гнітюча. Що може стати причиною розлучення, і як його уникнути? Якщо хочете зберегти любов і міцні відносини, потрібно над ними працювати.

 

До речі, вас можуть зацікавити якісні та красиві брендовые свадебные платья, які ви можете придбати за вигідними цінами.

1. Лінь

Коли ви тільки познайомилися і почали зустрічатися, ви намагалися бути кращим/ою для своєї половинки. Ви приділяли їй багато часу, працювали над собою, викорінювали погані звички. Але з часом нас всіх долає лінь. Ми втомлюємося намагатися, змінювати щось на краще. Часто один з партнерів не витримує такої ситуації і йде. Приказка «човен любові розбився об побут» якраз про це. Хочете зберегти шлюб - невпинно удосконалюйтеся.

2. Зрада

Зрада - одна з найголовніших причин розлучення багатьох пар. За статистикою, чоловіки зраджують частіше, а жінки готові їх пробачити. Причини зрад можуть бути самими різними - від сексуальної незадоволеності до нудьги і спраги пригод. А можливо, ви знайшли нову любов.

3. Проблеми поведінки

Причиною розлучення можуть бути не тільки такі серйозні проблеми, як пристрасть до алкоголю або проблеми з законом. Навіть часті дрібні сварки і образи можуть зруйнувати шлюб. Якщо чоловік вирішує конфлікти силою, такий шлюб не варто того, щоб його зберігати. Домашнє насильство, яке загрожує здоров'ю, має стати причиною миттєвого розлучення з цією людиною. Не забувайте, що насильство буває не тільки фізичним, але і моральним, і його теж не можна терпіти.

4. Фінансові проблеми

Брак грошей може стати причиною постійних конфліктів і розладу в стосунках. Особливо небезпечна така ситуація для молодих пар, які живуть з батьками. Матеріальні труднощі і відсутність самостійності в рішеннях може стати причиною розлучення.

5. Сексуальна несумісність

Ця проблема рідко стає причиною розлучення безпосередньо, але призводить до сварок і зрад, що, в свою чергу, призводить до розлучення. Сексуальна сумісність - НЕ даність, над цим теж потрібно працювати, обговорювати проблеми, можливо, навіть з профільним лікарем, який допоможе налагодити сексуальне життя в шлюбі.

6. Жіночі помилки в шлюбі

Дуже багато розлучень відбувається після народження дитини. Багато хто звинувачує жінку в тому, що вона не може правильно організувати побут і час з малюком, не приділяючи уваги чоловікові. Але в сучасному світі обоє батьків повинні зробити все, щоб приділяти час дитині і зберегти свій шлюб. Тому, перш ніж малюк народиться, ви разом повинні підготуватися, зробити все, щоб кількість проблем знизилося.

7. Помилки чоловіків у шлюбі

Чоловік може ревнувати дружину, як то кажуть, до кожного стовпа, без приводу. Молоді чоловіки не завжди усвідомлюють відповідальність за сім'ю: вони проводять багато часу за комп'ютерними іграми, відмовляючись допомагати дружині по дому і в догляді за дитиною. Помилок може бути багато, і якщо людина навіть не намагається змінювати, запитайте себе, навіщо вам це терпіти?

8. Хвороби

Це сумно, але дуже часто шлюби розпадаються через хворобу одного з членів сім'ї - дорослого чи дитини. Чи не кожна людина готова жити з труднощами, і часто мами самостійно виховують хворих дітей.

9. Особистісний криза

Розлучення іноді настає навіть після 20 років щасливого спільного життя. Багато пар усвідомлюють, що їх ніщо не тримає разом, коли діти виростають і «залишають гніздо». Люди змінюються з часом, і це може послужити причиною розлучення, адже не всі змінюються в одному напрямку.

10. Втрата любові

Спроба знайти вічну любов не завжди буває вдалою. Іноді вона може призвести до розлучення. Але це теж наблизить нас до майбутнього щасливого кохання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь