Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночий одяг

Так уже склалося, що природа чоловіки і жінки різна. Можна, звичайно, посперечатися з цим твердженням, але з природою сперечатися не приходиться. Із відмінності в фізіології і багатьох тонкощів часто відбуваються конфлікти. Жінкам важко зрозуміти, чому чоловіки не так реагують на їхні слова і емоції, а чоловіки не можуть спокійно дивитися на жіночі сльози. Матінка-природа все спланувала і створила людей саме такими, щоб вони доповнювали один одного. Однак, щоб жити було простіше необхідно знати деякі тонкощі психології.

Розум чоловіків налаштований на досягнення цілей і подолання перешкод. Їх дії завжди вивірені і точні. Вони завжди мають рацію. У всіх чоловічих діях обов'язкове логіка. Та й не тільки в діях, а й у житті. Тому асиметричні речі незрозумілі для сильної статі. Чоловіків також відштовхує одяг, в якій дуже багато складових деталей, складний або безформний крій. Вони навіть можуть не розуміти цього, але на підсвідомому рівні чоловікам подобається природність і правильність.

Оформлення

Чоловіки люблять очима, тому балахони і мішкуваті шати не зовсім актуальні. Одяг жінки повинна підкреслювати всі її форми, при цьому бути досить закритою і непрозорою. У цьому плані можна купить женскую одежду великих розмірів, якщо ви володарка великої фігури, але така яка все одно вигідно підкреслює ваші достоїнства. Коли чоловік не може вгадати, де розташовується жіноча талія, він конфузиться. Жіночий одяг має обиратися згідно з пропорціями і будовою тіла. Мініатюрним дівчатам не підходять спідниці із заниженою посадкою, а пухким дівчатам не варто вибирати обтягуючий одяг.

Чоловічий розум складно сприймає складні деталі в одязі. Велика кількість предметів одягу, надіте водночас не справить належного враження. Гардероб жінки повинен складатися з таких речей, в яких вона буде витонченої і милою. Це принесе задоволення і самій жінці, і дозволить чоловікові відчути себе сильним. Важка і незграбна одяг змушує чоловіка сумніватися в тому, що в дійсності потрібен жінці. Він думає, що вона змагається з ним. А змагатися з протилежною статтю не до вподоби багатьом чоловікам. Вони люблять відчувати свою перевагу і необхідність.

Чоловічі погляди привертає обтягуючий одяг, будь це спідниця, брюки, джинси ... У цьому немає великої різниці. Такий одяг пробуджує фантазію в чоловічій голові. Що ж стосується довжини і глибини, то перевагу надають дуже глибоким декольте і не дуже коротких спідниць. Надмірно відкритий одяг не викликає інтерес і вважається вульгарною. А чоловіки тягнуться до краси.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь