Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який одяг вибрати малюкові для прогулянки

При виборі одягу для малюка батьки часто керуються не стільки сучасним віянням моди, скільки надійністю, зручністю і практичністю речей. І це не дивно, оскільки ще нетямущий дитини мало хвилюватиме колір сорочечки або стильність повзунків. Дитяча мода орієнтована більшою мірою все ж на вік, а не на стилі та напрямки моди.

Одяг для малюків повинна бути в першу чергу зручним і безпечним, вона не повинна сковувати рухів дитини, виготовлена ​​з натуральних гіпоалергенних тканин з мінімумом завязочок і шнурочків, що убезпечить малюка від заплутування в них.

Самою універсальним і комфортним одягом визнані детские комбинензоны на klubok.com. Їх носять як хлопчаки, так і дівчата при будь-якій погоді (в залежності від товщини і щільності). Комбінезон вважається дуже практичним, тому що його не тільки легко одягати, а й в ньому зручно стрибати, повзати, бігати, а ще, що дуже важливо для батьків, в комбінезон не піддуває ніде. Підкладка багатьох комбінезонів виконана з непромокаючої тканини - флісу, завдяки чому навіть спітнілого дитини на вулиці не протягло, але перебувати при цьому в такому стані в ньому небажано.

Що стосується светрів, то зручні в'язані варіанти з високим горлом.

При виборі дитячої курточки бажано віддавати перевагу моделям з манжетами на гумках на рукавах, з щільно прилеглим коміром і кулиской внизу курточки або на поясі, які будуть захищати дитину від вітру.

Для осінньо-весняної пори ідеально підходять непромокальні штани з болоньї. Краще вибирати з лямками, щоб дитині не задував вітер, якщо він нахилиться.

При підборі верхнього одягу слід вибирати ту, під яку потрібно доведеться підчіплювати додаткових светрів і штанів. Це прискорить процес зборів на вулицю, а значить, менше шансів, що дитина не спітніє до того моменту, як вийде на прогулянку.

Взуття має бути на нековзною підошві, бажано на шнурівці, а не липучці для кращої фіксації ніжки дитини. Вона повинна легко застібатися і за розміром бути такою, щоб можна було надіти теплий шкарпетка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь