Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З'ясовуємо, в чому полягає користь пива для чоловіків

Пиво — напій, улюблений і часто вживається населенням. На полицях магазинів можна побачити цю продукцію від виробників різних торгових марок. Існує безліч рецептів приготування напою, який вважають представники сильної статі.

Але чи є користь пива для чоловіків та як формується взагалі пивна культура, про це розповів Андрей Мацола виданню segodnya.ua.

Користь пива

Якими ж все-таки корисними властивостями володіє пиво?

Дійсно, цей напій має позитивні сторони, але тільки в тому випадку, якщо його вживання буде помірним. У величезних дозах пиво принесе тільки шкоду.

Отже, можна виділити такі переваги пивного напою:

  1. Пиво здатне знизити артеріальний тиск, холестерин в крові. Його вживання є профілактичним заходом від атеросклерозу.
  2. Якщо систематично випивати невелику кількість напою, покращиться згортання крові, а робота серця і судин прийде в норму.
  3. Пиво ліквідує шлаки і токсини.
  4. В напої містяться поліфеноли. Вони здатні поліпшувати роботу м'язів серця, позитивно впливають на зір, травлення.
  5. У пиві є вітаміни, корисні елементи.
  6. Пивний хміль бореться з бактеріями.
  7. Серед складових напою є органічні кислоти. Вони не дають розвиватися остеопорозу.
  8. Пиво запобігає вимиванню кальцію.

Крім цього, напій використовують зовнішньо. У такий спосіб корисні властивості пива повністю розкриваються. Робляться пивні обгортання, які стимулюють шкіру.

Цей напій використовують для різноманітних шампунів, засобів для волосся. Пивні маски покращують шкіру, надають зміцнення коренів, ліквідують лупа. Після застосування такого засобу прядки блищать, шовковистим.

Пиво приносить користь тільки при його помірному вживанні

Роблять також маски для обличчя. Вони дарують молодість шкіри, так як усувають дрібні зморшки, приводять в тонус.

Чоловікам з жирною шкірою рекомендується використовувати піну з пива. Вона приводить в норму вміст шкірного сала, а пори починають стягуватися після її використання.

На полицях магазинів пропонується темне і світле пиво. Але від якогось користь більше? Вчені в Іспанії почали порівнювати ці напої, після чого помітили, що в темному пиві знаходиться більше заліза, ніж у світлих сортах.

Коли проводитися світлий напій, відбувається фільтрація. Від цього втрачається залізо в його змісті. Тому іспанські вчені радять схилятися до темного пива, так як залізо є важливим елементом для організму. З його допомогою здійснюється транспортування кисню до кожної клітини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь