Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості заправлення картриджів для принтерів

Якщо ви є керівником офісного приміщення, то напевно у вас є в наявності принтер, такий пристрій сьогодні присутня практично в кожному будинку, так як воно є незамінним. І деколи доводиться стикатися з такою необхідністю, як його заправка, але при цьому далеко не всі знають, як це робиться.

Як здійснюється заправка картриджів для принтерів? Корисні поради

Важливо відзначити, що тут заправка картриджа однозначно обійдеться дешевше, ніж покупка нової деталі, а отже, вирішуйте самі, як вам слід вчинити. Якщо мова йде про чорних картриджах модельного ряду HP, Canon, то знайте, що їх можна заправляти три рази без втрати якості.

У тому випадку, якщо у вас сучасний лазерний принтер, який користується попитом і популярністю, адже забезпечують високоякісну і швидку друк, але що стосується принципів заправки, то вони, як правило, є однаковими. Перш ніж виконати подібну маніпуляцію на стіл потрібно постелити газету, приготувати суху ганчірку, з допомогою якої можна буде витирати картридж від розсипаної тонера.

Між іншим, вас може зацікавити заправка картриджей в www.tonfix-service.in.ua/, яку вам виконають спеціалісти за вигідними цінами.

Увага: Пам'ятайте, що суть подібної маніпуляції не тільки в тому, щоб здійснити засипку тонера, але і провести ретельну чистку відсіку, призначеного для сміття, адже в нього постійно потрапляють ворсинки з паперу, пил і т. д.

Після того, як картридж буде знято, його необхідно покласти на стіл, причому не забувайте про порядок розбирання. Картридж потрібно розбирати максимально обережно, не торкаючись пальцями поверхонь валиків.

Починаючи засипати тонер, важливо знати і пам'ятати, що не можна заповнювати бункер до кінця, як часто багато вступають, так як картридж здатний вийти з ладу. Це значить, що необхідно не забувати, що ви повинні залишити хоча б трохи вільного місця.

Тепер можна починати засипати в порожній бункер флакон тонера, вставляючи пробку на місце, далі збираючи деталь в зворотному порядку.

Якщо ви бажаєте отримати сміття, то для цієї мети знімається гумовий валик, відкручуються гвинти, вытряхивается все сміття, після чого можна здійснювати збірку даної деталі, дотримуючись зворотного порядку.

Підсумок

Якщо ви не впевнені, що впораєтеся, то завжди можна довірити проведення такої роботи фахівців, вони зроблять все швидко і грамотно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь