Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чохол Spigen Slim Armor для Samsung Galaxy S7

В даному невеликому огляді ми розглянемо чохол Spigen Slim Armor для флагманського смартфона Samsung Galaxy S7, який обіцяє подвійну структуру для додаткового захисту, технологію повітряної подушки і підставку, яка дозволить зручно встановлювати смартфон при перегляді відео або читанні.

Будуть розглянуті стиль і функціональність чохла, щоб зрозуміти, чи стане він гідною покупкою.

Стиль

Перше враження про Slim Armor - стильний і міцний. Витончена срібна задня поверхня з контрастними чорними кутами робить чохол чітким зовні, але якщо у вас білий варіант смартфона, товсті чорні кордону можуть не припасти вам до душі. Коли смартфон вставлений в чохол, він не стає незручним або занадто масивним, зате з'являється відчуття надійності. Натиснувши на краю порожнього чохла, ви відчуєте, що вони майже не піддаються. Розробники говорять про відповідність військовим стандартам удароміцності при падінні: це означає, що чохли Spigen тестуються сторонніми лабораторіями і отримують сертифікат Military-Grade. Це повинно гарантувати їх довговічність.

До речі, в інтернет-магазині http://galaxystore.com.ua ви можете придбати якісні та міцні чохли не тільки для флагмана, але й для Galaxy J5 Prime, за вигідною ціною.

Чохли доступні в білому, сірому, золотом, фіолетовому і металевому колірних варіантах. Це відноситься тільки до зовнішньої оболонці, внутрішня прогумована є чорною, крім фіолетовою моделі.

Функціональність

Відмітна особливість цього чохла - підставка ззаду, яка буде підпирати ваш смартфон S7. Не варто переоцінювати надійність цієї підпори - невелика підставка зроблена з пластику і згинається, якщо на неї занадто сильно натиснути.

Дизайн

Чохол складається з трьох частин (вважаючи підставку), але розібрати його майже неможливо. Коли чохол надівається на смартфон, годі й намагатися відокремити жорстку пластикову оболонку від захисного гумового бампера. Щоб витягти смартфон, потрібно акуратно відокремлювати краю чохла від екрану. При бажанні підставку можна зняти з чохла, проте вона надійно утримує гумову частину.

Висновок

Чохол для телефону samsung galaxy s7 Spigen Slim Armor володіє гарною якістю і не є громіздким, оберігаючи апарат при падіннях. Одягати і знімати його не дуже просто і якість підставки недосконале, в іншому ж це гідний варіант.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь