Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оформлення весілля кулями з гелієм

Дата весілля вже призначена, запрошення відправлені, костюм і весільну сукню куплені, і молоді починають думати про те, як провести торжество максимально радісно і яскраво, щоб цей день залишився в пам'яті не тільки у них, але і у гостей. Незабутню атмосферу можна створити, віддавши перевагу оформленню весілля кулями. Цей вид декору користується все більшою популярністю.

У чому плюси повітряного декору

Оформлення весілля кулями - це красиво, ошатно, весело і яскраво. Повітряні кулі викликають позитивні емоції практично у будь-якої людини. Адже все колись були дітьми і любили ці кумедні іграшки, тому їх вид так радує і налаштовує на святковий лад.

Це бюджетно, і якщо молода сім'я не володіє великими коштами, але не хоче відмовлятися від яскравого святкування, то при оформленні весілля кулями завжди можна замовити недорогий індивідуальний проект прикраси залу. Велика гірлянда, кільця і ​​кілька фонтанів змінять приміщення до невпізнання і забезпечать усім присутнім радісне і легке настрій.

Це маловитратно за часом. Досить перерахувати менеджеру вибрані елементи і призначити дату доставки. Виготовлення декорацій займає кілька годин, а розміщення - не більше півгодини, залежно від складності проекту і кількості прикрас.

Сучасні кулі виготовляються з гуми або з латексу різної щільності і відрізняються високою міцністю. Кулі випускаються будь-яких форм і кольорів: не тільки овальні, а й у формі зірок, сердець, птахів, тварин, букв, персонажів, різноманітних фігур. Вони бувають однотонні, строкаті, фосфоресцирующие, фольговані і так далі. У наповненні застосовується гелій, він легший за повітря, наповнені їм кульки не падають на підлогу в приміщенні і не заважають людям ходити і танцювати. Згідно творчим задумом пари можна прикрасити кульками стіни, столи, вхід, перила, можна використовувати їх окремо і в зв'язках, що імітують фонтани, букети, колони, скомбінувати з штучними або живими квітами, драпіруванням з тканини і світлодіодними лампами. Можна навіть сплести з куль завісу, якщо того вимагають обставини проведення весілля.

А коли захочеться відпустити їх в небо, туди, де виконуються всі бажання - їх політ буде красивим, святковим і стрімким. Це буде прекрасним завершенням весільного торжества і побажанням щасливого і легкого життя молодятам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Оформлення весілля кулями з гелієм

Залишити відповідь