Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Фарба по бетону: вимоги до технічних характеристик

Бетонні підлоги зазвичай роблять в гаражах, підвалах, пральнях, ангарах, парковках і інших приміщеннях, де ми звертаємо увагу на стійкість і надійність більше ніж на естетичну складову. Але ми не можемо залишити їх повністю без обробки, хоча б тільки з тієї причини, що бетон досить сприйнятливий до всіх видів забруднень.

До речі, на сайті http://farba.co.ua/p228169713-kraska-dlya-betonnogo.html ви можете придбати якісну фарбу для бетонної підлоги за вигідною ціною.

Існує кілька поширених варіантів обробки підлоги. Однак, самий простий, швидкий і дешевий спосіб захистити і одночасно прикрасити бетонну підлогу це зробити його покриття однієї із спеціально розроблених для цих цілей фарбою статевої по бетону: акрилової, епоксидної, поліуретанової, гумової або уретан-алкідних. Деякі сумніваються: чи можна бетон фарбувати фарбою? Відповідь однозначна ТАК! Пристойна палітра кольорів дозволяє вибрати підходящий варіант на будь-який смак і уподобання. Якими технічними характеристиками повинна володіти ця продукція? Вона повинна бути:

  1. зносостійка
  2. Вогнезахисна (вогнестійка, термозахисний)
  3. атмосферостійка
  4. Без запаху
  5. Водоотталкивающая
  6. Хімстійкі
  7. Швидковисихаюча
  8. миється

На жаль універсального рішення не існує. Всі наявні на сьогодні пропозиції в якійсь мірі володіють цими властивостями, але в різному ступені. Тому при виборі необхідно орієнтуватися на два основних моменти:

Призначення приміщення (Тобто хто і як буде експлуатувати підлогу і з якою інтенсивністю. Цілком очевидно, що фарба по бетону для підлоги в гаражі може поступатися за характеристиками аналогічного продукту застосовується на громадської підземній парковці)

Вартість фарби (Висока ціна сама по собі не є гарантією якості, але невиправдано дешевий продукт навряд чи допоможе досягти потрібного результату)

В принципі будь-яка фарба по бетону для підлоги не є дешевим продуктом, але сьогодні є реально широкий вибір. Так що для того, щоб не робити поспішних і невиправдано дорогих рішень давайте порівняємо основні з їхніх властивостей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь