Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Захищаємо екран смартфона: скло або плівка

Як не стараються виробники захисних стекол, представляючи кожен рік нове рішення, все одно екран смартфона досі залишається найкрихкішим місцем телефону.

Зберегти екран від подряпин і не розоритися на дорогому ремонті допоможуть захисні плівки та скла. Я особисто обираю скла, так як дорогі екземпляри мають олеофобним покриття і ними зручніше користуватися, а ще вони захищають екран від падіння, плівка захистить твій смартфон тільки від подряпин.

З плівками все зрозуміло, вони бувають матові, глянцеві, дзеркальні і захищені. Але врахуй, що приклеїти рівно плівку і при цьому не занести порошинку дуже важко, для цього необхідний досвід і належна вправність.

У той час як защитное стекло для samsung galaxy j7 2017 клеїться досить просто, головне рівно «прицілитися». Захисне скло теж буває різних видів, з рамкою навколо екрану або без, а також вони мають різну товщину. Для себе я зупинився на тонких стеклах 0.2 мм, вони не так громіздко відчуваються на смартфоні і виглядають більш естетично, ніж 0,3 мм або 0,4 мм.

Захисне скло має товщину від 0,2 мм і справляється з подряпинами і ударами. Скло бувають прозорими, дзеркальними і з кольоровими рамками.

Ще захисні скла можуть бути округленими по краях, так звані 2.5D. З ними треба бути обережними, часто це округлення тільки з верхньої сторони і при використанні готуйся до того, що воно буде набиватися пилом і швидше відходити від смартфона. Ще може бути, що при використанні чохла краю скла зачіпають бортики і воно теж відходить. Так що спочатку краще вибрати і наклеїти скло, потім вже приміряти чохол.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь