Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Новинки турецьких серіалів

Які турецькі серіали варті уваги? Серіали турецького виробництва транслюються більш ніж у 140 країнах світу. Особливою популярністю вони користуються у російських глядачів, яким подобається занурюватися в атмосферу східної розкоші, переживати за близьких за духом героїв — темпераментних, рішучих, незламних, та й просто вдаватися до ностальгії з безтурботного заморського відпочинку.

Багато хто сприймає турецьке кіно як приємне, ненав'язливе звукове тло, з яким веселіше робити різну домашню роботу або займатися творчістю. Але не всі серіали однаково мильні - зустрічаються і по-справжньому чіпляючі сюжети, за якими хочеться стежити в режимі нон-стоп. Наступні історії з сайту turoktv.ru саме з-поміж таких «перлин», що підкуповують і талановитою грою акторів, і відображенням модних тенденцій, і палітрою почуттів від любові до ненависті.

«Біда на мою голову» (2021)

Ще недавно в сім'ї Іпек панували спокій і гармонія, поряд з нею був дбайливий чоловік та чудово вихований син. Все змінилося відразу, коли Кадіру пред'явили кримінальне звинувачення. Як вірна дружина, Іпек була готова відстоювати його невинність і вже точно не очікувала того, що «добропорядний» чоловік кине їх з хлопцем напризволяще, сховавшись у невідомому напрямку. На щастя, відданість близьким — це не єдина сильна риса характеру героїні. Будучи вольовою, незалежною та добре освіченою жінкою, вона не опускає руки, а влаштовується на роботу психологом, що дає можливість зберегти гідний рівень життя. Робота Іпек досить нетипова, хоч і відповідає професії — її колегами є співробітники відділу поліції вбивства, а безпосереднім напарником стає зайве прямолінійний, але розумний і справедливий комісар Шахін.

«Приплив» (2013-2015)

Яман попрощався з дитинством уже у 8 років — сім'я залишилася без підтримки батька, і їм зі старшим братом довелося взяти на себе роль годувальників. Мати, яка ніколи не цінувала рідних синів, поспішила обзавестися новим залицяльником, який навіть не намагався налагодити добрі стосунки. Будь-які суперечки незмінно вирішувалися на користь деспотичного господаря, що приводило братів у відчай і одного разу штовхнуло старшого на злочинний шлях. За першим порушенням закону було друге, зрештою, Кінан і зовсім опинився за ґратами. Відсидівши покладений термін, хлопець знову пустився на всі тяжкі, що ледь не коштувало свободи і Яманові.

Від повторення долі безрозсудного брата героя вберіг адвокат: він не просто взявся завзято захищати обох хлопців, а й запропонував молодшому, в якому розглянув великі перспективи, особисту допомогу. Юність Селіма Сераза теж була злиденною і безпросвітною, тому він і прийняв біди підопічних близько до серця, вирішив надати таку ж підтримку, яку свого часу пощастило отримати йому. Вкотре знехтуваний матір'ю, Яман із вдячністю приймає допомогу від незнайомої, але, очевидно, добродушної людини. Він оселяється в будинку адвоката, де панує незвична атмосфера миру і достатку, намагається потоваришувати з його сином, замкненим тихонею Мертом, і закохується в чарівну сусідку.

«Пані Фазілет та її дочки» (2017-2018)

Рано овдовіла Фазілет повністю присвятила життя дочкам. Не з чуток знаючи про тяготи, що випадають на долю самотньої жінки, вона докладає всіх зусиль до того, щоб знайти обом дівчатам гідного подружжя. А такими, на її нескромну думку, можуть бути лише багаті чоловіки з високим статусом. Нав'язлива ідея заміжжя, вигідного для всієї сім'ї, регулярно призводить до сварок між Фазілет і Хазан – старшою із сестер, яка яро відстоює свою незалежність.

Протест молодої героїні виражається не тільки в різких словах, а й у зовнішньому вигляді: на пік наполегливої матері, яка намагалася зліпити з неї актрису, Хазан стала справжньою пацанкою, абсолютно непривабливою для протилежної статі. Але хоча вона впертий, яких пошукати, все ж таки має масу переваг: чесністю, сміливістю, добродушністю, відданістю близьким людям.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.