Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги пароконвектоматів

Паралельно з еволюцією кулінарії і виникненням нових рецептів розвиваються і удосконалюються технологічні помічники для кухарів і рестораторів. Як і на будь-якому виробництві, сучасні харчові агрегати покликані автоматизувати процеси готування продуктів. Також стоїть завдання зберегти первозданний природний смак ласощів, їх корисні властивості для здоров'я людини, не пошкодити вітаміни і мікроелементи, що містяться в їжі.

На сьогоднішній день, пароконвектомат - вінець технологічного розвитку в кулінарній сфері. Даний апарат виконує всі вищеописані функції, при чому швидше і ефективніше інших пристроїв, звільняючи робочий час кухарі практично повністю.

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині http://www.apach.com.ua/shop/category/parokonvektomaty-i-pechi/parokonvektomaty-s-tsifrovoi-paneliu-upravleniia ви можете придбати функціональний та потужний пароконвектомат за найдоступнішою ціною!

Історично першими з'явилися конвекційні печі, які обдували блюдо гарячим повітрям (конвекція). А слідом за ними на базі нових рішень автоматики були створені пароконвектомати, які за заданою програмою термічно обробляють продукт гарячою парою, обдувають повітрям потрібної температури. Комбінований підхід забезпечує рум'яної скоринки, прискорює в рази процес приготування практично будь-яких страв, виключає всихання і пригорання. І, найголовніше, все це робиться за мінімальної участі оператора, виключається людський фактор, помилки і неуспішність. Така ось «промислова революція» на кухні.

У нас на сайті ви можете купити пароконвектомати і конвекційні печі для ресторану, кафе, їдальні, фаст-фуду, готелю, піцерії, супермаркету, пекарні, кондитерської та будь-яких інших харчових виробництв.

Переваги пароконвектоматів

Перше і найважливіше перевагу пароконвектомата перед класичними пристроями - його простота в управлінні. Зручний і сучасний, «розумний» інтерфейс дозволяє один раз задати програму і натиснути кнопку запуску, щоб потім насолоджуватися готовим продуктом автоматично через певний час. Більше не потрібні натовпи кухарів і операторів, достатньо однієї людини, щоб керувати потужним виробництвом випічки або розігрівом напівфабрикатів.

Циркуляція гарячого повітря забезпечує неймовірну швидкість приготування в два, а іноді і в чотири рази швидше, ніж стандартні печей і духовок. При цьому парова обробка забезпечує збереження корисних і смакових властивостей продуктів. До речі, у пароконвектоматов одночасно може готуватися кілька рівнів з різними стравами, запахи яких не змішуються. Кожен «поверх» має свої настройки температури і вологості, що не заважають сусіднім продуктам вчасно і якісно підготуватися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь